Contact Revolut Romania

Cauti o varianta rapida de contact Revolut Romania, numar de telefon, chat sau adresa de email, call center relatii clienti?

Am gasit acest articol actualizat la linkul urmator care ofera toate variantele de contact Revolut Romania.

Revolut Contact Romania
Revolut Contact Romania

Modalitati de contact Revolut prezentate in articol

Articolul prezinta mai multe variante de contact Revolut Romania. Astfel, Revolut îți oferă suport și asistență prin mai multe canale, cum ar fi:

  • Numărul de telefon la care poți să îți blochezi cardul Revolut sau să obții informații despre cont, card, transferuri și alte operațiuni bancare.
  • Adresa de e-mail support@revolut.com, la care poți să trimiți mesaje dacă ai pierdut accesul la contul sau la aplicația Revolut, sau dacă observi o activitate suspectă pe contul tău.
  • Chatul din aplicație, care este cea mai bună modalitate de a comunica cu un agent Revolut. Poți accesa chatul din aplicație apăsând pe profilul tău (cercul din colțul din stânga sus) > Selectează Ajutor > Alege Obține ajutor suplimentar și contactează-ne.
  • Centrul de ajutor, unde poți găsi răspunsuri la întrebările frecvente despre Revolut. Poți consulta secțiunea de Întrebări frecvente sau căuta subiectul care te interesează.
  • Adresa de feedback feedback@revolut.com, la care poți trimite opiniile tale despre Revolut. Revolut apreciază feedback-ul clienților și citește fiecare răspuns.

Pe pagina de Știri și Media a Revolut poți afla noutăți și informații despre Revolut și partenerii săi. Poți vizita pagina de Știri și Media a Revolut sau trimite un mesaj prin chatul de suport din aplicație, dacă ai întrebări legate de media sau parteneriat.

Cateva detalii despre Revolut Romania

Revolut este o platformă financiară digitală care oferă servicii bancare, de schimb valutar și de plată online. Revolut a fost fondată în 2015 de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko, doi foști bancheri de investiții. Revolut are peste 35 de milioane de clienți în întreaga lume și operează în peste 160 de țări. Revolut are sediul central în Londra și are birouri în alte 20 de orașe, inclusiv în București.


Revolut îți permite să îți deschizi un cont bancar online în câteva minute, fără documente sau comisioane ascunse. Poți să îți alegi un card fizic sau virtual, dintr-o varietate de modele și culori. Unele carduri sunt disponibile doar pe planuri de abonament, pentru care se pot percepe taxe. Poți să îți gestionezi contul, cardul, transferurile și alte operațiuni bancare prin intermediul aplicației Revolut, care este disponibilă pentru Android și iOS.
Revolut îți oferă mai multe avantaje, cum ar fi:

Posibilitatea de a deține și schimba până la 36 de valute în aplicație, la cursuri interbancare, fără comisioane.

Posibilitatea de a cheltui în peste 150 de valute, fără comisioane, cu cardul Revolut.

Posibilitatea de a trimite și primi bani în peste 160 de țări, rapid și sigur.

Posibilitatea de a beneficia de cashback la anumite magazine partenere.

Posibilitatea de a economisi bani cu dobânzi de până la 4.75% AER/Gross (variabil) pe economii, plătite în fiecare zi.

Posibilitatea de a investi în peste 2000 de acțiuni, de la Apple la Tesla, și de a deține o parte din cele mai populare companii de pe planetă.

Posibilitatea de a îți controla abonamentele într-un singur loc și de a le anula oricând.

Posibilitatea de a îți stabili bugete inteligente și de a urmări cheltuielile în funcție de categorii.

Posibilitatea de a primi salariul cu o zi mai devreme, dacă angajatorul tău este partener Revolut.