Oferta Focus Sat cu programe romanesti prin satelit

Oferta Focus Sat cu programe romanesti prin satelit

Daca oferta Focus Sat iti face cu ochiul trebuie sa ai in vedere cateva aspecte esentiale. Astfel vei beneficia la maxim de cele mai bune canale de televiziune romanesti.

Oferta Focus Sat, aspecte importante

Primul si cel mai important aspect este sa stii ce programe romanesti vrei sa urmaresti. In functie de asta, alegi unul dintre pachetele oferite de Focus Sat. Pachetele de televiziune prin satelit incep de la 25 lei/luna avand 111 canale de televiziune. Includ si programele de televiziune romanesti uzuale.

Apoi hotarasti daca vrei TV satelit cu fara abonament. La abonamente cu televiziune prin satelit ai instalarea gratuita in Romania. De asemenea, un minim necesar de echipamente gratuite, inclusiv antena, cabluri (max 15 m), manopera. Astfel esti sigur ca poti sa vizionezi programe romanesti la calitate maxima si vei fi informat cand vor fi instalate. Daca esti in strainatate, Germania, Spania, Franta, Danemarca, Norvegia etc., iti recomandam sa incerci varianta fara abonament Focus Sat. Echipamentele vor fi livrate prin curier oriunde in UE.

In functie de aparatele detinute poti opta pentru modulul CI+ (compatibil cu DVB-S2) sau receptor. Calitatea programelor romanesti transmise este usor influentata de echipamente si tehnologia aparatelor folosite.

In oferta de televiziune prin satelit pusa la dispozitie de Focus Sat poti adauga si alte canale de televiziune adaugand extra-optiunile. Pentru reincarcare Focus Sat verifica acest ghid >> 

Comanda Focus Sat online

Plaseaza comanda online cu toate datele personale si cu adresa de livrare dorita. Nu uita faptul ca adresa de domiciliu trebuie sa fie in Romania. Focus Sat iti va trimite un echipaj sa instaleze echipamentele sau la orice adresa pentru ca tu sa te bucuri cat mai repede de programele TV romanesti prin satelit .

Daca doriti alte informatii si detalii puteti sa sunati la Focus Sat suport clienti sau sa creati contul online gratuit pe siteul focusat.ro