Reincarcare automata Focus Sat prin telefon cu cod pin

Reincarcare automata Focus Sat prin telefon cu cod pin

Aveti la dispozitie si o alta metoda de reincarcare automata Focus Sat, prin telefon, cu cod, in Romania. Momentan acest serviciu nu poate fi accesat fi tari ca Anglia, Olanda, Germania, Danemarca, Norvegia, etc. In cazul in care sunteti in strainatate puteti sa va creati un cont online si sa introduceti direct din contul Focus Sat codul PIN de reincarcare.

Daca sunteti in strainatate aveti posibilitatea sa optati pentru un alt serviciu de reincarcare a cartelei Focus Sat potrivit pentru dumneavoastra.

Instructiuni reincarcare automata Focus Sat

Daca detineti un cod PIN valabil de pe voulcher de reincarcare sau cartela de reincarcare Focus Sat puteti sa sunati la numerele:

0374 122 000 Orange
0372 667 200 Vodafone.

Urmati instructiunile robotului folosind tasta 1 si nu uitati sa utilizati un cod PIN valid pentru reincarcarea cartelei Focus Sat. Introduceti seria smartcard-ului pentru care doriti sa prelungiti programele TV satelit.

Reincarcare telefonica automata cu cod PIN este disponibila doar pe teritoriul Romaniei. Doar dupa ce ati achizitionat o cartela de reincarcare a programelor online romanesti Focus Sat.

Nu uitati ca codul PIN de prelungire a programelor de televiziune romanesti oferite de Focus Sat puteti sa il transmiteti si prin SMS 1700.

Reincarcarea automata cu cod PIN este rapida si va ajuta sa reactivati programele TV prin satelit in cel mai scurt timp.

Televiziunea online sau prin satelit oferita de Focus Sat este usor de reincarcat atat in tara cat si in tari ca Germania, Spania, Franta sau alte.

Detalii despre livrare si instalare Focus Sat in Germania gasiti in acest articol.

 

Folositi metoda de reincarcare automata prin Cod PIN pentru a putea viziona programele online favorite.
In ultima perioada reincarcare cartelei Focus Sat este adesea folosita cu ajutorul reincarcarii automate prin telefon cu cod PIN. Daca detii un voulcher poti sa il folosesti pentru reincarcare automata Focus Sat sunand la numarul de mai sus. Daca introduceti eronat codul PIN de pe cartela de reincarcare sau voulcher contul Focus Sat poate fi blocat.

Serviciul reincarcare telefonica a programelor de televiziune romanesti este disponibil 24 din 24 ore.
Numerele de telefon sunt utilizate pentru reincarcare automata Focus Sat cu programe TV romanesti prin satelit.