Reincarcare Focus Sat prin SMS la numărul 1700

Reincarcare Focus Sat prin SMS la numărul 1700

Acest serviciu de reincarcare Focus Sat prin SMS si prelungirea a pachetelor de televiziune prin satelit poate fi accesat doar daca sunteti in Romania sau aveti un serviciu de telefonie roman.

Din pacate acest serviciu de reincarcare / prelungirea abonamentelor prin SMS 1700 nu va este de ajutor daca sunteti in tari ca Germania, Anglia, Olanda, Danemarca, Norvegia, etc.

Ai achizitionat o cartela Focus Sat sau un voulcher de reincarcare

Daca detii o cartela Focus Sat sau un voulcher de reincarcare trimite un SMS la numarul 1700 cu datele:

Cod smartcard 12 numere, Spatiu, O Litera de pe spatele cartelei de reincarcare sau a voulcher-ului de reincarcare, cod activate 15 numere.

Sms-ul pentru reincarcarea cartelei Focus Sat trebuie sa arate asa : 012345678901 B 0123456789012345.

Sms-ul la numarul 1700 se trimite numai pentru reincarcarea si prelungirea programelor TV satelit.

De cate ori se poate face reincarcare Focus Sat prin SMS cu o cartela

Voulcher-ul si codul de PIN pentru prelungirea abonamentelor de televiziune prin satelit Focus Sat sunt unice. Acestea se pot folosi o singura data. Codul PIN poate fi folosit o singura data pentru reincarcarea cartelei Focus Sat. Accesul poate fi restrictionat de catre Focus Sat daca este repetat gresit de mai multe ori. Reincarcare Focus Sat prin SMS 1700 este metoda agreata si recomandata de Focus Sat in vederea urmaririi canalelor de televiziune online romanesti.

Sms-ul 1700 este prelucrat automat de catre Focus Sat. Acesta va prelungi pachetul de televiziune online cu programe romanesti ales si nu poate fi modificat ulterior.

Alte metode de reincarcare a programelor romanesti de televiziune prin satelit Focus Sat

Prelungirea programelor de televiziune prin satelit romanesti poate fi facuta si prin alte metode de reincarcare online  puse la dispozitie de Focus Sat.

Puteti consulta pachete de televiziune prin satelit puse la dispozitie de Focus Sat. Accesati meniul principal in sectiunea pachete cu programe romanesti online.

 

Nu uitati ca puteti achizitiona cartela de reincarcare sau voulcher-ul de reincarcare doar de la partenerii agreati Focus Sat. Acestia va pot oferi si alte informatii legate de programele romanesti de televiziune prin satelit Focus Sat.

Puteti trimite SMS la numarul 1700 doar pentru prelungirea pachetelor de TV nu si pentru alte informatii legate de serviciile oferite de Focus Sat