Reincarcare focus sat prin telefon, cu operator

Reincarcare focus sat prin telefon, cu operator

O alta varianta de reincarcare focus sat prin telefon este apelarea la un operator telefonic.

Modalitarea de Reincarcare Focus Sat prin telefon cu ajutorul operatorului

In vederea reincarcarii programelor TV prin satelit va trebui sa sunati la 0214 067 220 si un operator va va ajuta.

Va trebui sa stiti codul PIN de pe cartela de reincarcare sau voulcher Focus Sat si mai ales seria smartcard-ului. Operatorul va prelungi pachetul cu programele romanesti solicitate si va poate propune si alte programe TV prin satelit.

Reincarcarea Focus Sat cu ajutorul operatorului poate fi efectuata si din strainatate, Danemarca, Germania, Spania, Norvegia, Olanda etc.

Va trebui sa va achizitionati cartela de reincarcare sau voucher de reincarcare de la partenerii agreati de Focus Sat. Inainte de achizitie consultati site-ul Focus Sat. Aici gasiti pachetele si lista programelor TV prin satelit disponibile si actualizate cu programele romanesti transmise prin satelit.

Programele romanesti transmise de Focus Sat sunt mereu actualizate si la cel mai bun raport pret / calitate. Reincarcarea asistata sau cu operator vine in sprijinul abonatului pentru a va ajuta sa beneficiati de cele mai populare programe prin satelit.
Operatorul va fi disponibil sa va ajute sa reincarcati sigur si rapid programele romanesti prin satelit transmise de Focus Sat.
Daca reincarcarea cartelei cu operator nu corespunde necesitatilor dvs., puteti opta pentru alta varianta de reincarcare Focus Sat de aici

Bineinteles, puteti sa optati si pentru reincarcarea online direct din contul Focus Sat pe site.